Pages

2012. január 28.

Hosszú hétvége (6. rész)

Előző részek:


Péntek délután

 

Már túl voltak egy közös zuhanyozáson, ebéden és a lány elmosogatott. A nappaliban ültek, a lány továbbra is az előírt szerelésben. A férfi a laptopján dolgozott, a lány pedig egy magazint olvasott, amikor csengettek.

- Ez Laci lesz - mondta a férfi.

A lány felállt, és indulni készült.

-  Mit csinálsz? - kérdezte a férfi.

- Megyek a szobámba. Tudja, hogy nem szeretem Lacit. Amúgy sem szívesen találkozok vele, de így, egy szál bugyiban végképp nem.

- Sajnálom. - A férfi mosolya semmi jót nem ígért a lánynak. - Ha nem lett volna az a kis incidens a mosogatásnál, akkor most a szobádba engednélek. De így nem tehetem....

- De arról nem tehetek - protestált a lányt. - A tányérok csak kicsúsztak a kezemből. Annyira gonosz maga sem lehet, hogy az ügyetlenségem miatt büntet...

- Én elég jó voltam fizikából, de nem tudom elképzelni, hogy a kézből kicsúszott tányér hogyan tud a szemközti falon landolni... Azt elismerem, hogy kicsúszhatott a kezedből, amikor hozzám akartad vágni, de ez igazán csak a még komolyabb büntetéstől ment meg.

- De ez is a maga hibája. Ha nem jön elő azzal a szörnyű kéréssel... Hogy én egy sztriptíztáncot mutassak be maga előtt... És amúgy igaza van, nem csúszott ki a kezemből, ha magát céloztam voltam, akkor el is találom!

- Nekem mindig igazam van.

A férfi önelégült mosolyát látva a lány szinte felrobbant mérgében. De a következő pillanatban ijjedt nyuszává változott, amikor a férfi a sarok felé kormányozta. A lány két kezét a tarkóján összekulcsolta, majd egy jó nagyot a popsijára csapott.

- Nem hagyhat itt így - jött meg a lány hangja. - Maga sem gondolja komolyan, hogy Laci így láthat.

- Igazad van - mondta a férfi, és egy gyors mozdulattal lerántotta a lány hófehér bugyiját. Felemelte a lány egyik, majd másik lábát, és a bugyit zsebre vágta. - Még egy szó, és Laci előtt fenekellek el.

A lány teljesen ledöbbent, el sem akarta hinni, hogy ez történik. Itt áll pucér popsival a sarokban, és hamarosan belép az a pasi, akit ki nem állhat. A férfi legjobb barátja. És ő nem tehet semmit... Látni fogja a pucér popsiját, és természetesen azt is, hogy elfenekelték. Elfenekelték, mint egy 6 éves gyereket, aki valami rosszat csinált. Soha az életben nem fog tudni a szemébe nézni...

A férfi közben beengedte a barátját a lakásba. A lány nem tudta, de korábban felhívta Lacit, és megkérte, hogy jöjjön át délután. Elmondta, hogy meg akarja büntetni a lányt, és ennek része, hogy egy idegen is lássa.

- Hé, szia S. - mondta Laci, amikor megpillantotta a lányt. - Mit látnak szemeim? Csak nem rossz volt valaki?

Laci elég jól játszotta a szerepét. Igazság szerint ő sem szerette túlzottan a lányt, úgy gondolta, hogy a barátjára rossz hatással van, így valamilyen szinten élvezte is a helyzetet. És persze a látvány sem volt semmi...

- S. elment a barátnőjével bulizni az engedélyem nélkül - mondta a férfi. - Ittak, cigiztek, és pasikkal flörtöltek. Ezért most büntetésben van. De ne is figyelj rá - mutatott helyet a barátjának. - Ő most a következő fél órát a sarokban tölti. Addig van időnk megbeszélni, hogy Websphere vagy Visual Studio....

És a két férfi komoly beszélgetésbe merült, csak úgy röpködtek a szakszavak: vékony kliens, java, “szi sharp”. A lány egyre inkább kényelmetlenül érezte magát. Be kellet ismernie magának, hogy volt benne valami izgató, amikor egy idegen van a szobában, miközben ő pucér popsival a sarokban áll. De most úgy tűnik, mintha teljesen megfeledkeztek volna róla. Ez egészen más, mint a korábbi sarokban állás, amikor tudta, hogy a férfi teljes figyelme a popsijára irányul. Ez olyan, mintha nem is lenne jelen....

A lány nem tudhatta, hogy a férfi le nem vette a szemét a popsijáról. Amiről beszéltek, vitatkoztak, természetesen komoly probléma volt, de jól tudta, hogy abban a pillanatban úgysem fogják tudni megoldani. Így, miközben határozottan érvelt az igaza mellett, folyamatosan mosolyogva a lány popsiját bámulta.

És figyelemmel kísérte, ahogyan a lány kezdeti, merev tartása egyre lazábbá válik, majd először a felette lelógó virágot kezdi bámulni, majd az egyik kezével elengedve a tarkóját, óvatosan a virág felé nyúlkál. Egy ideig szó nélkül hagyta, hiszen ő most nem a lányra figyel, így nem veheti észre rögtön a rosszalkodását, majd egy idő után figyelmeztetően rászólt, mintha akkor pillantott volna oda.

A figyelmeztetés után kb. 1 percig a lány mozdulatlanul állt a sarokban, majd ismét elindult a keze a virág felé.

- Már szóltam, hogy maradj nyugton - csattant a férfi hangja. - Fordulj meg!

A parancs ostorcsapásként éri a lányt. Minden porcikája arra sarkallja, hogy tiltakozzon, de tudja, hogy nincs sok értelme, és most nem akar Laci előtt eleve vesztes ügyben könyörögni. Lassan megfordul, és felveszi a szokásos pózt, bal térd kicsit behajtva, hogy elrejtse, amit el lehet így takarni. Nem pillant a két férfira, fejét lehajtja és a lábujjait bámulja. Egész testét elektromos borzongás járja át, jól tudva, hogy a két férfi tekintete hova is irányul....

A férfi feláll, és a karfa nélküli széket a szoba közepére teszi. A lány jól tudja, hogy mi következik, ez a szék a “fenekelő szék”. Meg sem tudja számolni, hogy hányszor feküdt már a rajta ülő férfi combjain keresztbe. Azt nem akarhatja... Nem fenekelheti el Laci előtt.... Az nem lehetséges...

De mégis!

A férfi leül, és magához hívja a lány. Először meg sem tud mozdulni. A lány saját maga előtt is szégyelli bevallani, de már a gondolatra is nedvesedni kezdett a puncija. A lábai remegnek, miközben odalép a férfihoz. Most végig Lacira néz, le akarja olvasni a gondolatait. Meglepődve látja, hogy a férfi tekintete összekapcsolódik az övével. Azt hitte, hogy jóval lejjebbre irányul... Furcsa módon a megkönnyebbülésbe zavarodottság is keveredik. Csak nem azért nem néz a puncijára, mert nem tetszik neki? Nem, az kizárt, mosolyodik el magában. Laci csak úriember, és azért nem bámulja a lába közét.

A lány hálásan veszi észre, hogy a férfi úgy helyezte el a széket, hogy amikor a térdére fekszik, akkor a feje kerül Laci felé. Persze ez az érzés hamar eltűnik, amikor a férfi tenyere lecsap a popsijára. Szinte fel sem fogja: éppen elfenekelik egy idegen pasi előtt... Ráadásul egy olyan pasi előtt, aki az ellensége, akit ki nem állhat. Egy pillanatra felemeli a fejét és tekintete összekapcsolódik Laci szemével. A férfi szemében látja a vágyat és ez furcsa módon megnyugtatja.

Arról természetesen nem tud, hogy ez is előre meg volt beszélve. A férfi elmondta a barátjának, hogy el fogja fenekelni a lányt előtte. Laci először ellenkezett, de a férfi végül meggyőzte, hogy ezzel igazából a lánynak tesz jót. Hiszen most nincs más lehetősége, mint tényleg komolyan megbüntetni a lányt. A büntetés pedig két részből tevődik össze. Az egyik a fizikai rész, vagyis a fenekesek hatása. A másik pedig az érzelmi rész, vagyis az, hogy a büntetést mennyire érzi megalázónak a lány. A férfi bevallotta a barátjának, hogy annyi fenekest egyszerűen nem képes kiosztani, amennyi járnak a lánynak. Talán ki se bírná a lány.

Ezért kérte a barátját, hogy jöjjön át, és vegyen részt a színjátékban. Hiszen így, hogy egy idegen pasi előtt kell meztelen popsival a sarokba állnia, és egy idegen pasi előtt fenekeli el, jóval kevesebb fizikai fájdalommal megúszhatja.

Persze a lány nem úgy érezte, mintha kevésbé sajogna a popsija, miközben a férfi fenekelte. Ha nem lett volna ott Laci, akkor már el kezdett volna könyörögni, hogy meglágyítsa a férfi szívét, de így csak összeszorította a fogát, és mozdulatlanul tűrte a porolást. Bár a popsija egyre inkább lángolt, de nem akarta megadni azt elégtételt Lacinak, hogy akár csak egy hangot is kiad.

- Ideadnád azt a hajkefét - szólal meg a férfi kb. 3 perc után.

A lány esdeklően emeli hátra a fejét, miközben Laci feláll, és átnyújtja a barátjának az asztalon található hajkefét. A lány tudja, hogy most hiábavaló minden szó, és megpróbálja megfeszíteni magát a közelgő csípős érzés előtt, de természetesen minden hiába. A hajkefe túl kemény az ő lágy bőréhez képest.

Ráadásul a pasi egyből a combjai felső részére oszt ki egy tízes sorozatot. Mintha nem tetszett volna neki, hogy szótlanul tűrte a kézzel porolást. Hát, ezt már nem bírná ki senki sem szótlanul.

A lány a második fenekesre felkiált, és a hangja fokozatosan erősödik a sorozat végéig. Majd kis szünet után következik a másik comb. Hasonló reakcióval. A lány már nem gondol arra, hogy ott van Laci és látja, csak és kizárólag a popsija köti le. A férfi nagyon jól tudja használni a hajkefét, esélye sincs, hogy úgy viselje, ahogyan szeretné.

Persze a férfi nagyon odafigyel rá, és abbahagyja a fenekelést, mielőtt a lány elsírná magát. Így is időbe telik, amíg visszanyeri a normális lélegzetét, de amikor feláll, a szeme könnytelen. Sőt, még azt is meg tudja állni, hogy a kezével megdörzsölje a popsiját. Összeszedi minden maradék önérzetét, és szótlanul elindul a sarok felé, ahová a férfi ujja mutat.

Majd maga sem érti, hogy miért, de amikor elhalad Laci mellett, hirtelen bokán rúgja a pasit. Igazából saját magát is meglepi ezzel. Nem akart mást, csak eltűnni a sarokban, vagy még inkább a szobájában, és kikerülni a figyelem középpontjából. De valami megmozdult benne, és a lába szinte magától indult meg. Ha a pasi látta, ahogyan elfenekelték, az a legkevesebb, hogy az ő lába is fájjon egy kicsit.

Persze a következményekre csak a tette után gondolt....

5 megjegyzés:

  1. Pár megjegyzés a történethez...

    Vannak olyan "meséim", amelyek szereplői nincsenek nevesítve, hanem csak egy férfi és egy lány szerepel bennük. Ilyen a Vetkőzz!, vagy a hosszú hétvége.

    Ezek a történetek egy lányról szólnak, akinek nem szívesen adnék nevet...

    Persze ha egy harmadik szereplő is képbe kerül, akkor kénytelen vagyok "nevesíteni", így lett S.

    Egy történetben a legnehezebb a másik oldal érzéseit ábrázolni. Azt tudom, hogy én mit érzek, mit gondolok, de természetesen nem tudom, hogy a lány mit gondol közben. Így ez a része duplán fantázia, mondhatni:)

    Persze úgy gondolom, hogy ismerem annyira a lányt, hogy tisztában legyek az érzéseivel. Mit gondolna, ha meg kellene fordulnia egy idegen pasi előtt? Jó kérdés:) Hiszem, hogy ezt:)

    És egy ilyen helyzet után még bokán rúgna az idegen pasit? Talán nem. De úgy gondolom, hogy valahogyan kiprovokálná a folytatást:)

    Ne feledjétek: ez a történet fantázia, de olyan, amit terveztünk megvalósítani:))

    VálaszTörlés
  2. Hát ez tényleg nem az én "világom" .
    A pasik szeretik azt hinni, hogy tudják mi jár egy lány fejében.:)

    VálaszTörlés
  3. http://www.youtube.com/watch?v=K9yXyy5FNRM

    VálaszTörlés
  4. Pont azt mondtam, hogy nehéz a másik oldal gondolatait ábrázolni:)

    Viszont hiszem, hogy ezt a lányt ismerem annyira, hogy le tudom írni, mit tenne, vagy mire gondolna. Ezért is könnyebb a helyzetem :)

    VálaszTörlés
  5. Tetszik Vince, és én biztos kiprovokálnám a folytatást. :)Remélem már írod is a következő részt, és persze a focisat is.

    VálaszTörlés