Pages

2011. június 13.

Hosszú hétvége (5. rész)

Előző részek:

Az asztalon


- Állj fel, és fordulj felém.

A lány lassan engedelmeskedett. Bugyija a bokájánál, két térdén keresztben vörös csík. A bal lábát térdben kicsit behajlította, így próbálta elrejteni a férfi elől a punciját. Ez újra mosolyra késztette a férfit:) Odalépett hozzá, lágyan végigsimított az arcán, az állát picit megemelve megpuszilta.

- Gyönyörű vagy - mondta, szinte csak magának, miközben visszament a szoba közepére, és az asztal mellől elrakta a székeket. - Gyere ide, és hajolj az asztal lapjára.

A lány grimaszolva engedelmeskedett.

- Bugyidat tedd nyugodtan félre. Nem mondom, szép látvány nyújt, amikor a térdednél van, és az is tetszik, amikor topogva a sarokba mész, de most már csak zavarna.

"Mennyi ideig el tud piszmogni a bugyi elrakásával", gondolta a férfi. Persze nem siet túlságosan az újabb porolás elé... Az asztalhoz érve megállt, és kérdőn tekintett a férfira, mint aki nem tudja, mit is kell csinálnia.

- Hajolj szépen előre. - Kezével a lány hátát nyomva segített elhelyezkedni. - Hasalj nyugodtan az asztal lapjára, úgy sokkal kényelmesebb.

"És persze sokkal jobban megfeszül a bőr a popsimon" - gondolta a lány.

- A kezeddel fogd meg az asztal másik végét. Úgy, szépen. A lábakat széjjel.... Még jobban egy kicsit. Tudod, hogy túl alacsony az asztal, ha egyenesen tartanád a lábaidat....

"Persze. Nem azért kell terpeszben állnom, hogy láthassa a puncimat????"

- Tudod a szabályokat - mondta a férfi, miközben felvette a nadrágszíjat. - A kezeddel nem engedheted el az asztalt. Max. az egyik lábad emelkedhet fel a talajról. És egy ütés max. 15 másodperccel már ismét mozdulatlanul kell állnod.

- És mennyit kapok?

- Kezdünk ötvennel. Ha nem leszek elégedett a hatással, akkor természetesen folytatódik tovább.

- Az nagyon sok! Annyit nem lehet kibírni... És mi lesz, ha felállok közben, vagy a kezemet hátraviszem?

- Akkor kénytelen leszek lekötözni téged. És persze elölről kezdeni a porolást.

- Nagyon szörnyű Maga....

- Én??? Jól tudod, hogy mindig ez a szabály, már ezerszer megbeszéltük:)

A férfi ketté hajtotta a nadrágszíjat, majd teljes erejével lecsapott a lány popsijára.

- Auuuuu! - A lány váratlanul érte az ütés. A férfi általában szerette húzni az időt a porolás megkezdése előtt, beszéd közben simogatva a feszülő félgömböket... De most nem!

És már el is csattant a következő fenekes. A lány keze akaratlanul is megindult védeni a popsiját, de még időben kontrollálni tudta magát.

A következő 5 ütés teljesen lángba borította a popsiját. "Ez így nem lesz jó" - gondolta a lány, miközben az újabb csípős fenekesre várt. - "Szinte biztos, hogy nem bírom ki az ötvenet mozdulatlanul.... És akkor újra kezdődik a számolás... Akkor inkább jöjjön a kötözés"

- Lenne egy ajánlatom magának - szólalt meg a lány, miközben görcsösen szorította az asztal lapját. - Kapjam meg a maradékot lekötözve, de ne előröl kezdve. És akkor később minden kívánságát teljesítem.

- Mindig ez az alkudozás... - morogta szinte magában a férfi. Titokban, belül élvezte ezeket a dolgokat, ahogyan a lány megpróbálta menteni a popsiját. - Tudod, hogy a szabály az szabály.

- Dugja fel magának azokat a hülye szabályait! - tört ki a lányból, amit azonnal meg is bánt, amikor a nadrágszíj nagyot csattant sajgó fenekén.

- Hogy beszélsz, ifjú hölgy?

- Bocsánatot kérek, de már nagyon fáj a popsim....

- Az nem mentség. Ha itt végeztünk, akkor ne felejts el szólni, hogy mossam ki a szádat szappannal.

- De nem szegtem meg a szabályt. Nem álltam fel, nem vittem hátra a kezemet. Ezért nem is lenne jogos újra kezdeni a büntit.

"Ebben van igazság", gondolta a férfi, magában mosolyogva.

- Szóval, bármit kívánhatok?

- Igen!

- Rendben van.

"Biztosan arra számít, hogy valamilyen szex dolgot akarok majd, mondjuk egy kis orális kényeztetést. De majd meglepődik!"

A férfi elővette a tépőzáras kötözőket. Először a lány két csuklóját rögzítette egymáshoz, majd egy hosszabb kötéllel az asztal keresztlécéhez kötötte. Így a lány két karját a feje fölött előrenyújtva hasalt az asztal lapján. Ezt követően a két bokáját is rögzítette az asztal két lábához. Előrement, leguggolt, hogy nagyjából egy szintre kerüljön a lány arcával. Kisimította a haját az arcából.

- Akkor még 40.

- Ühüm - bólintott a lány.

Most már nem volt menekvés. Persze annyiban jobb volt a helyzet, hogy ettől kezdve nem volt választási lehetősége. A popsiját tudta csak centikre mozgatni, amivel persze esélye sem volt kitérni az egyre csípősebb fenekesek elől. És persze a hangja volt szabad, amit alaposan ki is használt. Először csak a fájdalom hangjai törtek elő a torkából, de egy idő után jöttek szépen az ígéretek is. Az ígéretek, hogy "jó kislány lesz", hogy "nem fog soha többé rágyújtani"...

Persze a férfi nem igazán hisz neki. Az természetes, hogy most, amikor ég a popsija, bármit megígérne. Azt kell elérni, hogy később, 1-2 hét múlva is emlékezzen rá:)

- Héééé, ez már 51 volt! - kiáltott fel a lány sűrű szipogások közepette.

- Csak nem számoltad? Legközelebb majd hangosan számolhatod....

- Nem, azt nem akarom!

- És mióta számít egy rossz kislány akarata a büntetéseknél? Amúgy nem volt sok, pontosan 50 volt. Az az egy nem számít, amit a csúnya szavakért kaptál.

A férfi letette a nadrágszíjat, a lány mögé lépett és megsimogatta a forró félgömböket. Szép pirosak! Az előző porolás nyomai teljesen eltűntek, bár talán pontosabb, hogy beleolvadtak a nadrágszíj nyomaiba.

- Jó hideg a keze - morogta a lány ellazulva.

- Ez relatív - felelte a férfi mosolyogva. - A tenyerem nem hideg, hanem átlagosan meleg. Viszont a te popsid hozzá képest sokkal, de sokkal melegebb:)

Keze becsúszott a lány combjai közé. "Milyen nedves.", gondolta.

- Talán tarthatunk egy kis szünetet - mondta a férfi. - Nem árt egy kis kikapcsolódás a nehéz munka közben...

"Nehéz munka, persze...", gondolta a lány, miközben örömmel érezte meg combjai között a férfit.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése