Pages

2009. november 16.

Erotikus fenekelés és/vagy nevelés

Én nem akarok senkit sem rábeszélni a fenekelés más aspektusaira:), csak reagálok a felvetésekre.

Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nagyjából 30 éve fenekelek lányokat. Persze voltak kisebb-nagyobb szünetek, de tényleg mondhatni, hogy lassan 30 éve volt az első porolásom. Ezalatt nagyon különböző lányokkal volt kapcsolatom, kezdve a teljesen játékos, mondhatni, hogy az erotika széleit súroló fenekeléstől, egészen a teljes mélységig (ami szerintem már jóval több, mint spanking).

Volt olyan kapcsolatom, amikor a kislány a fenekelés iránti vonzalmát teljesen külön választotta a mindennapi élettől (a való életben inkább dominánsabb volt, és a spanking területén is mindennek úgy kellett történnie, ahogyan ő akarta - olyan módon náspángolni a popsiját, amit ő szeret, és ebből nem nagyon engedett). Ez is jó volt. Tényleg. Nagyon élveztem, lassan 8-9 éve ismerem:)

Volt olyan kapcsolatom, amikor a fenekelés igazi játék volt. Vagyis egy kicsit keveredett a való világ, és a fantázia. Itt a kislány már valamilyen szinten belevonta a mindennapi dolgokat az erotikus játszadozásba. Mondjuk szerintem ez a legáltalánosabb. Amikor olyan dolgokat csinál a kislány, amiért tudja, hogy fenekelés jár - és pont ezért is csinálja. Amúgy nem locsolna le másokat, vagy nem beszélne csúnyán, vagy nem késne el a taliról. Azért csinálja ezeket, mert tudja, hogy ezért fenekelés jár - ő pedig azt akarja, hogy elverjék a popsiját.... Nagyon jó tud lenni:)

Volt olyan, amikor a spanking többet jelentett, jóval mélyebb volt (bár ez érdekes kérdés....), és párosult mellé egy felelősség, egy mondhatni amolyan igazi "domináns férfi - kislány" kapcsolat. Ahol a spanking nem csak élvezetet jelentett, hanem bizonyos tekintetben túlnőtt azon. Olyan, mintha az ember a gyermekét terelgetné a helyes útra - persze teljesen más aspektusban. Ez is jó volt. Sokáig tartott. Persze az idők során azért módosult, átalakult, de... Elképesztően meghatározó emlékek.

És volt olyan kapcsolatom is, amely már messze túlmutat mindenen. Ami szinte már a teljes feladásról szól, a teljes engedelmességről, a teljes dominanciáról. Amikor a kislánynak akkor is engedelmeskednie kell, ha a pasinak nincs igaza. Akkor is el kell fogadnia a büntetést, ha annak igazából nincs is oka. És bár én tényleg komolyan gondolom, még a fantáziáimban is csak olyan történetet tudok elfogadni, amelyben a pasinak oka van a porolásra, és nem csak a saját szadista elképzeléseit éli ki.... - ez is nagyon jó tud lenni.

Miért?

Miért tudom azt mondani, hogy mind a 4 dolog nagyon jó tud lenni? (És persze ezek csak a sarokpontok, ezek között rengeteg átmenet lehet, van, mindet nem lehet felsorolni).

Egyrészt azért, mivel minden esetben az történt, amit a kislány akart. Nem léptem át a legkeskenyebb ösvényt sem. Nem az a lényeg, hogy én erotikus fenekelést akarok, nevelést akarok, D/s kapcsolatot akarok - a lényeg az, hogy a kislány megkapja azt, amit akar. És ha ez belefér az én határaim közé - akkor olyan élményt nyújt, amiért érdemes élni.

Vagyis nem akarok senkit rábeszélni semmire:) Mindenki merüljön bele olyan mélységekbe, ami neki még jó, élvezetes, elfogadható. Az elsőként említett kislány esetében soha nem merülne fel, hogy a fenekelés valamilyen módon nevelésnek is felhasználható lenne. Az utolsó esetben ez olyan részletkérdés, hogy talán még a felvetés is sértő:))

A végére pár kiegészítés.

Bár a címben a "nevelés" szó szerepelt, de igazából arra utalt, hogy csak erotikus fenekelés, vagy lehet ettől több. Lehet pl. nevelés, büntetés, motiváció, vagy teljes önfeladás? És szerintem minden lehet. Mit szóljon egy pasi, ha azt kérdezik tőle: "Annyira sem szeretsz, annyira nem figyelsz rám, nem törődsz velem, hogy ezért legalább alaposan elfenekelj?". És ez is megtörtént már velem.

Én úgy látom, hogy ha a kislányok elfogadják, élvezi, hogy elfenekelik, akkor egy jelentős részük ezt felhasználja (felhasználhatja) másra is.

Ilyen pl. a lelkiismereti dolgok kezelése. Vagyis ha tudják, hogy valami rosszat csináltak, akkor a lányok nagy részénél fontos, hogy legyen valamilyen "feloldozás" (talán erre alapult a katolikus egyház gyónási gyakorlata??). Megvesznek egy drága cuccot, tudják, hogy sokba kerül, de valami mégis kényszeríti őket erre. Ha egy pasi csinál ilyet, akkor neki is van egy kis "lelkiismeret furdalása". A lányoknál is van. Ezt fel lehet oldani egy úgynevezett "büntető fenekeléssel", ami igazából nem sokban különbözik attól, amit a kislány élvez, csak egyrészt a tudat, hogy most már miatt kapja, másrészt egy-két jelképes mozzanat, ami figyelmezteti erre (nincs simogatás, stb.). Érdekes, hogy pl. a fenekelés intenzitása, erőssége semmilyen szinten nem összefüggésben azzal,hogy az adott porolás erotikus, vagy esetleg "nevelő", vagy "büntető". Én általában jóval komolyabb porolást osztottam ki eddig erotikus fenekelés közben, mint más módon. Egy-egy erotikus fenekelős talim általában egész napos játszadozást jelentett, mivel Záhonyból nem olyan könnyű kislányokkal talizni. Ha összejön, akkor azt nem szabad kihasználatlanul hagyni - vagyis a teljes idő porolásos játékokkal telt el. Egy-egy "erotikus" porolás 6-8 óráig tartott, és több ezerszer komolyabb hatással járt, mint bármilyen "nevelő", büntető fenekelés.

Nem a fizikai hatás dönti el azt, hogy egy porolás "erotikus", vagy "büntető"......

Vagy ilyen lehet a porolás, mint motivációs eszköz. Természetesen egy kislány (vagy pasi) nem fog leszokni a cigiről, csak attól, ha elfenekelik. Főleg akkor nem, ha eleve élvezi a porolást:) Viszont lehet egy plusz motiváció, egy olyan segédeszköz, ami ha csak 5-10 százalékban támogatja a kislány elhatározását, akkor ennyivel nagyobb az esély a sikerre. Vagyis ha egy kislány le kar szokni a cigiről, akkor a spanking szerintem tud ebben segíteni. És lényegtelen, hogy a kislány azért szokik le, mert nem akar porolást - kisebb rész, szerintem:) -, vagy azért, mert a fenekelés egy másfajta élvezetet nyújt, ami elnyomja a cigi utáni vágyat. Vagyis ha minden cigi után elfenekeli valaki, akkor olyan plusz érzelmi dolgokkal töltődik fel, ami fel sem tud érni a cigi hatásával.

Persze a spankingról ugyanilyen nehéz leszokni, de a fenekelés szerintem azért sokkal egészségesebb:) És a porolásról nem is kell leszokni. A legjobb, amikor a kislány már csak azért vesz cigit, hogy kiprovokálja a porolást, és igazából már az okoz neki komoly gondot, ha rá kell gyújtania - a következő lépés egyszerűen már csak az, hogy adni kell neki egy másik játszóteret, és akkor elfelejti a cigit örökre....

Vagyis...

Nem akarok meggyőzni senkit semmiről:) Nem is tehetném. Ami nekem tetszik, az eleve gátat szab ennek:) Viszont azt tudom tanácsolni, hogy nem kell feltétlenül leragadni egyetlen aspektusnál. Főleg a kislányoknak szól ez a tanács:) Sok minden lehet a spanking mellett, mögött. Amit szeretnél, azt valósítsd meg. Semmi sem kötelező, de nincs semmi gát:)

A pasiknak pedig csak azt tudom mondani, hogy figyeljünk a lányokra. Nem szabad túllépni a határvonalat, amit ők húznak - de simán lehet tágítani a saját korlátjainkat, amíg a kislány akarja:)

(Úgy látom, hogy nem szabad a géphez ülnöm, ha sokat dolgozok, és a munka után megiszok 1
Várda keserűt és 2 sört... Ilyenkor túl sokat beszélek, túl sokat írok. És túl dagályos kezdek lenni:) Ja, amúgy 2 és fél sör:))) ).

1 megjegyzés: