Pages

2009. október 20.

Kiegészítő büntetés -rossz magaviselet:)

Bünti, sarokba állítás

Ez nálam valóban a határokat feszegeti. Rugalmas vagyok, de a jelenlegi szilárd álláspontom a határozott nem. Lehet, hogy ezt is át lehetne formálni, biztosan megvan ennek is a módja.
Gondolatban foglalkoztatott már a dolog, nem is egyszer. De a megvalósítás nem. Valahogy úgy érzem, akármilyen erotikus formába csomagoljuk is, ebben az esetben nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy ez az, ami. Gyerekkoromban meglehetősen sokat álltam a sarokban, mondhatni, mostanra már minden sarok a barátom...:)))
"ezekben a percekben tényleg minden figyelem rá irányul. Igaz, hogy a popsijára - de akkor is rá:)" -ez természetesen akár vonzóvá is tehetné az álldogálást, és tény, hogy a kislány popsija is pihenhet egy közben egy kicsit.... de ha sörözés, pezsgőzés, borozás és akármizés helyett megsimogatnád azt a szegény kislányt, akkor is minden figyelem rá irányulna, több söröd maradna, a popsija is pihenne, és nem nézne farkasszemet a sarokban a pókkal.:)A párom kedvéért megtenném, talán. De nem okozna örömet. És itt természetesen nem a fent emlegetett sarokba állás, hanem a szintén sokat emlegetett sarokba ülés jöhet csak szóba, falnak háttal, mintegy jelezve a lázongásomat a kiegészítő bünti iránt.
Az a része vonz, hogy túl lehet lépni általa a fenekelésen, és tényleg sok lehetőséget ad a további játékra. De bizonyára sokféle egyéb játék van még a sarokba álláson kívül, és én inkább ezeket választanám.

"a forró törülközőre való ültetés"-ezt honnan sikerült összeszedned? Saját találmány? Viccből, brahiból kipróbálnám. Egyszer. Mint a füves cigit, de ezzel ki is merült az érdeklődésem iránta. Szerintem a következő fokozat: Adj puszit a forró vasalónak??

A tenyeres ellen nem tiltakozom annyira. Ezt se kaptam még, de mivel ez is bizalmi kapcsolatot feltételez, azt is feltételezem, hogy csak a megfelelő személlyel gyakorolnám. Itt biztosított a szemkontaktus, tehát ha nekem valami nem tetszik, az rögtön látszik. Nem elhanyagolható szempont, hogy soha vissza nem térő alkalom a mutogatásra:)

ruházat elvétele
-ez tetszik. Nyilván ez is intim kapcsolatot igényel. Majdnem olyan, mint a vetkőzős póker. Na jó... sokkal jobb.:)

ruházat felvétele -erről csak annyit, hogy ha rajtam pizsi van, az azért történhet, mert lefekvéshez készülődöm. Más esetben nem. (tehát déli tizenkettőkor nem fogok pizsit venni...:))
iskoláslány szerkó -bizonyos határig még elmegy. Esetleg egy túl rövid szoknya, vagy egy aranyos blúz. Ez még izgalmas is.

A várakoztatás ötlete nagyon vonzó a számomra, mert közben is dolgozhat a fantáziám. A fenekelés előszobája.:)
Behozni és előkészíteni az eszközöket, babrálni velük. Ez a mosoly mindent elárul.... :):):)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése