Pages

2019. január 27.

Spanking filmek

Régebben a blogon volt egy kezdeményezésünk Ádámmal, hogy spanking filmeket osszunk meg. Mivel azóta sikerült jóval több ilyen filmet beszerezni, most újra kezdeményezem a megosztást, de most már úgy, hogy egy-egy spanking model filmjeiből másolok fel, olyanokat, amelyek nekem tetszenek. A tárhely 15 gigás, amit ha elérek, akkor a régebbi filmeket le fogom törölni. Vagyis ha esetleg valami tetszik, akkor mentsétek le :)

Arra nincs lehetőség, hogy minden filmet felmásoljak, ha valamelyik szereplőnél van olyan film, amit hiányoltok, akkor szóljatok, és ha megvan, akkor felteszem.

A nagyobb feltöltésekkor a blogra is írok ki bejegyzést, de ha csak egy filmet másolok fel, akkor max. a cseten teszek megjegyzést. A megosztási link viszont állandó marad, vagyis ha időnként ránéztek, akkor mindig látjátok, hogy van-e újdonság.

Induláskor az egyik nagy kedvencem, Rosaleen Young filmjeiből válogattam. Nem tudom, hogy ki emlékszik rá... Sajnos nem sokáig volt a spanking világ szereplője, mivel 2005-ben visszavonult, személyes okok miatt... De ilyen rövid idő alatt is komoly ismeretségre tett szert, sokan a mai napig a legjobb spanking szereplőként emlékeznek rá.

Nem sok mindent lehet tudni róla. Szigorú presbiteriánus családban nevelkedett, és sokszor elfenekelték gyerekként. Ez valahol meghatározta, hogy spankofil sub lett, bár a gyermekkori verések pusztán fegyelmi jellegűek voltak, nem szexuálisak.

De ez valahol végig jelen volt, számomra ez egyik legmeghatározóbb emlékem, hogy szinte soha nem filmezték úgy, hogy mindent feltárjon (lehessen látni a punciját). Volt olyan filmje, ahol pl. bugyiban fürdött - most látom, hogy ez nem került be a válogatásba (ha valakit érdekel, akkor felmásolom).

Viszont nagyon jó előadó művész volt :) És igazi sub. Főleg abban az időben (2003-2005), nem sok olyan spankee volt, aki el tudott játszani egy szerepet (még most is viszonylag kevés van).

2003-ban írt egy könyvet, Fantasies of a Young Submissive címmel. A filmek mellett ez is megtalálható a megosztási linken, akit érdekel. Még ebben az évben készült egy 68 perces film, Rosaleen's Diary: The Awakening of Innocence címmel, amelynek ő írta a forgatókönyvét és ő volt a főszereplő (megtalálható a filmek között).

A filmjei 99%-ában nők fenekelik. Én nem is másoltam fel olyat, amelyben pasi fenekeli, mivel azok eléggé rossz minőségűek (Firm Hand Spanking filmek).

Amit a linken találsz:
- Rosaleen's Diary - The Awakening of Innocence - több, mint 1 giga, vagyis nagy méretű film-
- Questions - Nincs fenekelés, csak válaszol (angolul) kérdésekre. Abban az időben még ez menő volt :)
- Regimental Stripes - Nekem is van ilyen fantáziám, amikor katonai kiképzés alatt fenekelek el lányokat. Ez persze nem olyan, mivel lány fenekel, és eléggé bénán :) De nem tudtam kihagyni :)
- Gym Mistress - Hasonló az előzőhöz, de nem katonai, csak tornatermi (vagyis szabadtéri, de iskolai torna). És igen, kedvencem, ha a lány fekvőtámaszokat csinál, vagy "tornázik" :)
- Stable Caning - Igazából csak a szokatlan póz miatt :) Nem vitás, hogy eléggé atletikus volt :)
- Tomboy - Ez viszont egy nagy nosztalgia... Jó 15-17 éve. Amikor a Net sem volt még az, ami ma... Amikor még a blog sem volt az, ami lett később... Amikor még S. kisasszony sem volt...
- No smoking - Dohányzás ellen :D És tenyeres :) És Rosaleen játéka... :)
- La Ballerina - Valami személyes.
- Girls Kick Ass - Amikor két lány között ellentét van :) És ez egyik nyer :) És másik... :)
- Private Book Case, Bell - Valahol tipikus Rosaleen filmek, egy kis mellékessel :)

Ha érdekel, akkor írj, és megírom a linket: vince18hu@yahoo.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése