Pages

2018. augusztus 7.

Könyvajánló


Viszonylag régen került fel új magyar nyelvű könyv a gyűjteménybe, most viszont egyszerre két könyvet is találtam.

Az első: Rona Fire - Switch. 
Az alcíme is sokat mondó: Kötelék egy életen át.

Te mit tennél kockára azért, hogy teljesüljenek a vágyaid?
A testi épségedet?
A lelkedet?
 

Rona örömlányként dolgozik, de minden vágya, hogy írónő válhasson belőle. Ahhoz, hogy be tudja fejezni élete első regényét, bele kell merülnie a BDSM számára eddig ismeretlen világába. Ahogy egyre mélyebbre hatol a kötelek, bilincsek és ostorcsapások között, úgy ébred rá, hogy ez az egész nem csupán a szexről szól, annál sokkal többről.
 

Régóta dédelgetett gyerekkori sérelmek szabadulnak fel a pálcacsapások nyomán, és kalandjai során egészen új emberré válik.
 

Vajon a szex közben elszenvedett fájdalom gyógyír lehet mindenre?
 

Mit szól majd a környezete, a szerelme? Képesek lesznek elfogadni új énjét? Milyen áldozatok árán válhat valóra élete nagy álma?
 

Rona Fire valós élményeken alapuló, szenvedéllyel és romantikával teli igaz története olyan világba repíti el az olvasót, ahova csak kevesen merészkednek.


"Igen, boldoggá tesz, ha valaki pirosra paskolja a fenekemet, megkorbácsol, vagy forró viaszt csöpögtet rám.
 

És ebben nem a bántást, a megalázást vagy fájdalmat látom, érzem, hanem a gyönyört, a vágyakozást, az édes kínt, ami tökéletesen elviselhető. Amire szükségem van ahhoz, hogy működni tudjak."

* * *

A másik: Lisa Renee Jones - Ha én lennék te

Amikor ​Sara McMillan beleolvas egy raktárban talált naplóba, teljesen megdöbbenti, ugyanakkor magával is ragadja a szerzője szexuális élete. Képtelen elszakadni az írástól, és a bejegyzéseket olvasva ő is átéli Rebeccának, a napló írójának sötét erotikával átszőtt életét – majd jön a talányos utolsó bejegyzés.

Sara biztos benne, hogy valami borzalmas történt Rebeccával, ezért úgy dönt, utánajár a dolognak, csakhogy közben egyre inkább belebonyolódik a nő életébe. Hamarosan azon kapja magát, hogy ugyanabban a galériában dolgozik és ugyanazokkal az emberekkel barátkozik, mint Rebecca. Vonzódik két veszélyesen jóképű férfihoz – a galéria tulajdonosához és egy híres művészhez –, és rádöbben, hogy pontosan azon az úton halad, ami Rebecca eltűnéséhez vezetett. Mindemellett beindul saját erotikus fantáziája, melyet egy bizonyos magabiztos, jóképű, mindent kézben tartani kívánó férfi tud csupán kielégíteni. Nem sok idő kell, és úgy tűnik, az egyre többet követelő vágyon kívül már semmi sem számít…

"Amikor először rácsapott a fenekemre, elöntött a fájdalom, de nem sikítottam fel. Nem tehettem. Hiszen meghallhattak volna! De valahogy, mint mindig, a fájdalom élvezetté vált. Teljesen úrrá lett rajtam az iránta érzett égető vágy. Belém hatolt, és épphogy csak vissza tudtam fojtani a kiáltásomat, eltitkolni a szenvedélyem. Nem tud olyan durván baszni, hogy az elég legyen számomra. Teljesen elveszítem az irányítást, amikor átélhetem a gyönyört, amit ő jelent."



A könyveket már csak a Google Drive-on lehet megtalálni, a webhelyre már nem teszik ki új dolgokat. Ha valakinek nincs még hozzáférése, szóljon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése