Pages

2015. február 26.

Blog


A mai napon "kigyomláltam" a blogról az összes olyan képet és videót, amelyben fenekelés vagy pucérkodás volt. Arra kérnék mindenkit, hogy akinek van ideje, nézze át a blogot és ha talál kifogásolnivaló bejegyzést, akkor küldje el nekem a címét: vince18hu@yahoo.com

Eldöntöttem, hogy ezen a blogon csak írások maradnak - és létrehozok egy privát blogot, amelyet csak azok tudnak elérni, akik csatlakoznak hozzá. Természetesen bárki csatlakozhat, nincs feltétel és kötöttség (csak annyi, hogy magyar nyelvet beszéljen az illető, és ne sértegessen másokat). A két blognak közös lesz a cset része, vagyis aki csak csetelni akar, annak nem kell feltétlenül a privát bloghoz csatlakoznia. A jövőben is lesz frissítés a nyilvános blogon, de csak olyan bejegyzések, amelyek engedélyezettek - vagyis ide nem fog kikerülni olyan, ami képet vagy videót tartalmaz.

Persze a blogger még okozhat meglepetést, és március 23-án kiderülhet, hogy szöveged blog sem maradhat erotikus témában - akkor valami mást kell kitalálni.

De továbbra is várom, ha van valakinek jobb ötlete...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése