Pages

2011. augusztus 10.

Vetkőzz!


Történetet nem igazán könnyű írni. Elsősorban természetesen azért, mert az ember nem író:) Egy igazi író megtanulja, hogyan adagolja a leíró részeket, a párbeszédeket, úgy, hogy ne legyen unalmas, de azért érthető legyen minden, amit el akar mondani.

Én sem vagyok író, nem tudok írni. Talán éppen ezért, mert ez a tény amolyan felmentést is ad (hiszen ha nem vagyok író, akkor jobban el kell fogadni, hogy hibázok), szeretek olyan történeteket írni, amelyek eltérnek a szokásos formáktól. Valahol ilyen a Pruglen, ahol az első részekben szinte csak párbeszéd van, semmi leírás, csak a két lány beszélget. És valahol ilyen az a történet is, amely talán éppen az ellentéte: ebben szinte nem is beszélnek a szereplők, a végét leszámítva szinte csak 4-5 mondat hangzik el.

És ami miatt úgy gondoltam, hogy írok pár gondolatot felvezetésképpen az az, hogy ez a történet nem igazából fenekelős sztori. Persze a fenekelésről szól, és van benne porolás, de ez már egy kicsit más, egy kicsit túlmegy a fenekelésen. És nem csak azzal, hogy nagyobb súllyal jelentkezik benne a szex, bár ez is fontos, és figyelmeztetek mindenkit, hogy ha zavarja a szex ábrázolása, akkor ne olvasson tovább. De a férfi és a lány kapcsolata már túlmegy egy spanking kapcsolaton, akkor is, ha ez esetleg nem jön le kristálytisztán a szövegből:)

Amúgy a történet fantázia, bár vannak valós alapjai, bár inkább úgy fogalmaznék, hogy konkrét személy járt az agyamban, amikor írtam:)

* * * * *

Egy pasi és egy lány, egy szobában. Jól ismerik egymást, sokszor találkoztak, szeretkeztek. De most azt játsszák, hogy idegenek egymásnak, most látják egymást először. A lány itt ébredt, egy ismeretlen helyen, egy ismeretlen pasival. A szoba hangszigetelt, senki sem hallaná meg, ha kiabálna. A pasi magasabb, erősebb, ráadásul a kezében egy pisztoly van, vagyis teljes mértékben ki van szolgáltatva neki. Természetesen nincs pisztoly, nincs hangszigetelés, de lehetne. A dolgok úgy is az ember agyában dőlnek el....

- Vetkőzz!

A férfi nem emeli fel a hangját, szinte csak unottan ejti ki a szót, mégis beleborzong a lány. A szoba közepén áll, ami már eleve védtelenné teszi. Nem tud semmire támaszkodni, pedig a lábai elgyengülnek. Lehajtja a fejét, a kezét nézi, a kezét, aminek meg kellene mozdulnia, hogy engedelmeskedjen a parancsnak, de nem megy.

A pasi vár egy kicsit, majd feláll. Nem mond semmit, de ez rémisztőbb minden fenyegetésnél. A lány érzi, ahogyan az adrenalin szétáramlik a vérében, bizsergés terjed szét az egész testén. A pasi 3 lépésre van tőle, de már csak kettőre. Felpillant rá, és látja az arcán, hogy mindenre képes. Reszkető kézzel nyúl a blúza első gombjához.

A férfi megáll, és csak nézi, nem közelít. A lány lassan gombolja végig a blúzt, mint egy lassított felvételen. Óvatosan bújik ki belőle, körülnéz, majd a legközelebbi székre hajítja. Hirtelen rádöbben, hogy úgy viselkedik, mint egy sztriptíztáncosnő, a lassú vetkőzés olyan, mintha fel akarná izgatni a férfit... Nyel egy nagyot, majd határozottabban nyúl a nadrág csatjához. Szinte kapkodó mozdulatokkal csatolja ki, majdnem letépi a gombot, és gyors mozdulattal tolja le a combjain a farmert. Itt megakad, teljesen elfeledkezett a cipőről. Még inkább zavarba jön, a dacos ellenkezési kísérlet a visszájára sült el, hiszen most itt áll letolt nadrággal.

A férfira pillant, biztosan nagyon élvezi a helyzetet, gondolja, de ő továbbra is közönyösen nézi. Amikor lehajolna, hogy kikapcsolja a cipőjét, a pasi int a pisztolyával, és a melltartójára mutat. Rendben, akkor először a melltartó. A lánynak nem tetszik a melle, nincs megelégedve vele, és most is átvillan az agyán, hogy mit fog szólni a pasi. Majd rémülten korrigálja magát, mit számít ez, nem azért csinálja, mert tetszeni akar, hanem mert kényszerítik rá, és igazából az lenne a legjobb, ha a férfi megundorodna tőle.

Visszatér a dac, és szinte odavágja a melltartót a blúz mellé. Majd ismét nyúlna a cipőjéhez, de a pasi megint megállítja, és a bugyijára mutat. A lány először nem érti, hogy mit akar, annyira nem lehet hülye, hogy ne tudná, nem tudja levenni a bugyiját, amíg a nadrág útban van. Majd meglátja a férfi szájában az első apró mosolyt. Igazából csak a szája szegletében, vagy inkább csak a szemében fedezi fel, de összetéveszthetetlenül ott van. Vagyis ez a büntetés a nadrág miatt....

Letolja a bugyiját egészen a nadrág vonaláig. A férfi ismét a pisztollyal mutatja, hogy tolja lejjebb, egészen a bokájáig. Biztosan hülyén nézhet ki, szinte teljesen meztelenül, a bokája körül a nadrággal és a bugyijával....

A férfi elteszi a pisztolyt, már nincs rá szüksége. Közelebb lép a lányhoz, a mutatóujjával félrehúz egy tincset a homlokáról, majd végigsimítja az arcát a fülétől az álláig. Szinte alig ér hozzá, a mozdulata gyengéd, de éppen ezért olyan rémisztő. Ugyanazzal a mozdulattal az álla alá érve megemeli a lány fejét, hogy nézzen a szemébe, majd a kezét a melléhez viszi. Egyetlen ujjal megemeli a bal mellét, majd hagyja, hogy gravitáció hatására visszaessen az eredeti helyére. Ugyanazt megcsinálja a jobb mellével is, miközben végig farkasszemet néz a lánnyal. Az egész teljesen személytelen, mintha csak valamilyen tárggyal játszadozna.

A férfi most elmegy a lány mellett, lassan, teljesen közel hozzá, de igazából csak a lány teste mellett lógó kézfejét érinti meg egy pillanatra. Megáll mögötte, egy ujjal megérinti a nyakát, majd az ujját végighúzza a lány gerincének vonalán, egészen a popsijáig. Ahol elhaladt, a lány végig libabőrös lesz. Igazából semmilyen fenyegető nincs a mozdulatban, sőt, a lánynak be kell vallania, hogy élvezi egy picit. Valami miatt lassan kezd megnyugodni, amikor egy hatalmas ütés éri a fenekét.

A pasi jó nagy lendületet vett, és a tenyerével alulról felfelé csapott rá a lány popsijára, pontosabban a jobb félgömbre. Az ütés ereje előre mozdítja egy kicsit a lány testét, elég nehéz megtartania az egyensúlyát, főleg a bokáját megbéklyózó nadrág miatt. A fenekes tényleg fáj, ráadásul teljesen váratlanul jött, teljes ellentéteként a korábbi gyengéd érintéseknek. Még szinte el sem hall a lány kiáltása, amikor a pasi megismétli a mozdulatot, de most a bal oldalt célozva meg. A lány erre már készül, de ennek ellenére szinte megemeli az ütés ereje és a fájdalom sem kisebb.

- Cipő, nadrág, bugyi.

Rövid, érzelemmentes parancsszavak. A férfi most a háta mögött marad, így a lány nem láthatja. Minden idegszála arra ösztönzi, hogy dörzsölje meg a popsiját, de tudja, hogy nem teheti. Gyors mozdulatokkal megszabadul az utolsó ruhadarabjaitól, közben szinte érzi, ahogyan a férfi tekinteti égeti a hátsóját.

Miután a nadrágja és a bugyija csatlakozott a többi ruhadarabjához, a lány visszaáll az eredeti pozíciójába. Van abban valami megalázó, teljesen meztelennek lenni egy felöltözött ember előtt. Olyan, mintha a ruha adna valamilyenféle védelmet... A lány karjai két oldalt a teste mellett, de igazából nem bírja ott tartani. Egyszerre szeretné hátra vinni a popsijához, és kidörzsölni a fájdalmat, valamint a teste elé kapni, takarni a mellét és az ölét, védekezően.

- Kulcsold össze a kezeidet a tarkódon.

Újabb parancs. A lány magában szinte örül ennek, hiszen így legalább tud mit csinálni a kezeivel. A férfi ismét megkerüli, és elmélyülten nézi, ahogyan a mellei megemelkedtek a mozdulat hatására. A lány gyorsabban kezd lélegezni, ahogyan a férfi ismét a melléhez közelít a kezével. Még mindig nem érinti meg, csak egyetlen ujjal rajzolja körbe a mellbimbóját, majd oldalra pöcköli egy picit, és elmélyülten nézi a mozgását.

Majd még közelebb lép, a testük szinte összeér. Bal kezével átnyúl a lány karja között, megfogja a tarkójára kulcsolt kezeit, még közelebb hajol, és hirtelen szájon csókolja. A lány ösztönösen próbálna elhúzódni, de a kéz nem engedi. Dacosan zárva tartja a száját, de a férfi jobb keze megragadja a mellét - igazából most érinti meg először. A mozdulat szinte durva, de a lány teste mégis reagál. Szinte sírna, ahogyan érzi, hogy a teste elárulja. A szája kinyílik a férfi tolakodó nyelve előtt, az egész altestét forróság önti el.

De ez nem történhet meg! Ezt ő nem akarja!

A férfi hirtelen abbahagyja, és hátrább lép. A lány szinte alig kap levegőt, az arca lángol. Még inkább szörnyen érzi magát, amikor meghallja a férfi kurta nevetését. Milyen elégedett magával, gondolja a lány egyre dühösebben. Persze elsősorban saját magára mérges, de a férfi is megteszi. Elengedi a tarkóját és meglendíti a kezét, hogy pofon üsse a férfit, letörölni azt a megelégedett vigyort az arcáról.

Semmi esélyes, a férfi mintha számítana a mozdulatra, könnyedén elkapja a csuklóját, még mielőtt elérné az arcát. A lány most megijed, hogy mi fog történni. A férfi szemében egy pillanatra felvillan a fenyegető szikra és a lány felkészül, hogy ő kapja a pofont. De a férfi nem üti meg, elmosolyodik, majd belecsókol a lány jobb tenyerébe. Tulajdonképpen végül is a tenyere érintette a férfi arcát, ha nem is éppen úgy, ahogyan a lány tervezte.

A férfi még mindig fogva tartva a lány csuklóját, a kanapéhoz vezeti. Megállítja a karfája mellett, majd a felső testét előre dönti, ráhasaltatja a kanapé oldalára. Feljebb emeli egy kicsit, így a popsija kerül a legmagasabbra. A lány lábait széles terpeszbe erőlteti, mint egy amerikai rendőr a filmekben, motozáskor. A tenyerét a lány hátára támasztja, és csak annyit mond:

- Meg ne merj mozdulni.

A lány szerencsére úgy tartotta a fejét, hogy nyomon tudja követni a férfit, amint eltávolodik tőle. Látja, ahogyan kinyit egy fiókot és kivesz egy hajkefét. Jó nagy, mondhatni hatalmas fejjel. Ilyet egyetlen lány sem vinne magával a retiküljében, gondolja. Majd a szekrényhez lép a pasi, és most egy nadrágszíjat vesz elő.

A lány jól tudja, hogy ezekkel fog kapni a fenekére. Legszívesebben felpattanna és elrohanna. De tudja, hogy azzal csak rontana a helyzetén, hiszen nincs hova menekülnie. Egy pillanatig elgondolkozik azon, hogy vajon a férfi azért fenekeli el, mert pofon akarta ütni, vagy amúgy is ez következett volna?

A férfi közben visszatér. A két eszközt leteszi a lány elé az ágyra, majd hátramegy, és leguggol a lány mögött, a lány két lába között. A szeme szinte egyvonalban van a lány puncijával. Elmosolyodik magában, amikor látja a csillogó nedvességet az ajkai között. A kezével elindul a bokájától és lassan végigsimítja a lábát, majd a combja belső felét és végül megáll egy pillanatra, mielőtt megérintené a punciját. Úgy nyúl hozzá, mintha egy teljesen ismeretlen valami lenne. Először csak végigtapogatja, mint amikor egy vak ember az ujjaival fedezi fel a beszélgetőtársa arcát. Majd becsúsztatja az egyik ujját a nagyajkak közé, de csak felületesen, végigcsúsztatva a vágás mentén. Majd egy hirtelen mozdulattal bedugja az egyik ujját, de csak egy pillanatra. Két ujjával széthúzza az ajkait, feltárva a belsejét, majd hirtelen ismét beljebb hatol, de most már 2 ujjal. Addig mozgatja az ujjait ki-be, amíg a lányból elő nem csal egy kéjes nyögést.

A férfi hosszú percekig folytatja a lány kínzását az ujjaival. A lány egyre kevésbé ura a testének és az érzéseinek. Főleg azok a pillanatok okoznak elviselhetetlen kínt, amikor a pasi elveszi a kezét, és hosszú másodpercekig nem ér hozzá. Az egyik ilyen alkalommal nem bírja tovább és hátrább tolja a fenekét, mintegy követve a férfi kezét.

- Mondtam, hogy ne mozdulj.

A férfi szája szinte centikre volt a lány puncijától, érezte a kiáramló levegőt, ahogyan beszélt. Hirtelen rálehel egy apró puszit, majd feláll. A pasi ilyenkor mindig bajban van egy kicsit, hiszen nem túl szerencsés egy hajkefét nedves kézzel forgatni, de mivel már tapasztalt, így mindig tartott jó pár zsebkendő kéznél. Megtörli a kezét, majd lehajol a lány fejéhez, és miközben kézbe veszi a hajkefét, most az arcára ad egy hasonló puszit.

Félig leül a kanapé karfájára, a lány teste mellé. Bal karjával átöleli a derekát, vár egy pillanatot, majd gyorsan egymásután tízszer lecsap a bal félgömbre. A lányt meglepi a fenekesek erőssége, és üteme. Mivel előtte nem melegítették be a popsiját, most szinte sokként éri a 10 fenekes hatása. A férfi nem tart szünetet, amikor végzett a bal oldallal, egyből áttér a másik félgömbre, és oda is kioszt tíz csípős ütést. A lány minden egyes fenekest egyre hangosabb fájdalomkiáltással kísér. Magában számolja az ütéseket, és megkönnyebbülten fellélegez, amikor elérik a tízet.

Annál nagyobb a döbbenete, amikor a férfi nem hagyja abba a porolást, hanem visszatér a bal oldalra, és most egy kicsivel lejjebb célozva osztja ki a szokásos tízes sorozatot. A lánynak egyre jobban kezd sajogni a popsija, de nem tehet semmit a férfival szemben. A karja keményen tartja a derekát, így minden ellenkezése kimerül abba, hogy a popsiját mozgatja jobbra-balra, valamint az egyik lábát felemeli egy kicsit a padlóról.

Ez utóbbi mozdulatát azonnal meg is bánja, amikor a hajkefe lecsap a combjára. Nem tehet róla, de elhagyja az első könyörgő szó a száját. A férfit persze nem hatja meg, és visszatér az eredeti ritmushoz, most a jobb félgömb alsó részére kiosztva 10 fenekest.

- Comb, vagy a popsi középső része?

- Tessék?

A lányt teljesen leköti a popsijának lángolása, hogyan lehet ilyenkor bármit is kérdezni...

- A harmadik sorozatot hova kéred? Tízet-tízet mindkét combodra, vagy húszat a feneked közepére, egy helyre?

Sehova. Legszívesebben ezt mondaná, de tudja, hogy ezt úgysem fogadná el a férfi. Eleve hogy lehet ilyet kérdezni? Fenekelje el, ha azt akarja, de csinálja és legyenek már túl rajta. Ehelyett még ő maga döntsön a további fájdalmak helyéről??? A combokra ne, ott sokkal érzékenyebb. De egy helyre kapni húszat? Kapja be....

- A popsimra.

A lány hangja inkább csak suttogás. Jó döntés, gondolja a férfi, miközben erősebben leszorítja a lány derekát és kíméletlenül kiosztja a 20 fenekest a lány popsijának középső részére. Már a harmadik ütés visszahozza a lány hangját, és egyre fokozza, míg végül már szinte nem marad ereje, csak azt tudja ismételgetni, hogy “Ne!”.

A férfi feláll, elégedetten nézi a lány popsiját, meg van elégedve az eredménnyel. Az 5 piros terület szinte teljesen egybefolyik, de azért elég jól el lehet különíteni mindegyik sorozat helyét. Leteszi a hajkefét a lány fejéhez, és felveszi a nadrágszíjat. A tenyerét ráteszi a lány popsijára, érzi, hogy milyen meleg a bőre. Nem simogatja meg, csak rajta tartja pár másodpercig. A lány persze ezért is hálás, mivel a férfi tenyere jó pár fokkal hidegebb, mint az ő bőre.

Majd a keze becsúszik a combjai közé, de most nem érinti meg a punciját, csak a combja belső területéig vándorol, és egy kicsit még oldalra húzza, ha lehetséges, még nagyobb terpeszbe kényszerítve.

- Kezed a fejednél, lábad a padlón, végig. A popsid mozoghat, de a lábad nem zárhatod össze.

Kettéhajtja a nadrágszíjat, a csatját a markába fogja, nehogy véletlenül is az érje a lány testét, majd lecsap a piros félgömbökre. Most teljesen más a porolás üteme, mint az előbb volt. Egy-egy fenekes után a férfi ellenőrzi, hogy a szíj nem tekeredett-e össze, nem fordult-e ki, majd megvárja, amíg a lány reakciója lenyugszik, és csak ezután osztja ki a következő fenekest. Szépen komótosan náspángolja a lányt, gondosan becélozva a következő ütés helyét, ügyelve, hogy egyetlen centiméter se maradjon ki. Ha valamelyik részt nem látja elég jónak, akkor visszatér oda, és korrigálja a dolgot.

Kb. 25 fenekes után átmegy a másik oldalra. Ahol a szíj vége az ellenkező oldalon becsapódik, sokkal nagyobb hatást fejt ki. A férfi úgy véli, hogy nem igazságos, ha az egyik félgömb többet kap, így a következő 25-öt a másik oldalról osztja ki. Mivel jobb kezes, ezért ez nem áll a kezére, nem olyan hatékony, de azért szép munkát végez.

Amikor visszatér az eredeti oldalra, a lány már hangosan zokog. A férfi leül mellé, és simogatni kezdi a hátát, majd a hajába is beletúr. A lány nem is tudja, hogy hálás legyen-e neki ezért. Természetesen nagyon jólesik neki, de sokkal inkább örülne, ha a popsiját simogatnák. De lassan megnyugszik, és örül, hogy vége van. A férfi felemeli a lány arcát, megcsókolja mind a két oldalt, ahol a könnyei lefolytak, megtörli egy zsebkendővel, majd azt mondja:

- Már nincs sok hátra.

Mi van???? A lány el sem akarja hinni. A teste ismét megfeszül, minden porcikája ellenkezni akar.

- A hajkefét azért kaptad, mert nem kezdtél el vetkőzni azonnal. A nadrágszíjat azért, mert pofon akartál ütni. Ezt pedig azért, mert megmozdultál.

A lány elfordítja a fejét, hogy a pasi ne lássa, ahogyan elmosolyodik. Tulajdonképpen minden a helyére került. Ez valamiért jó érzéssel tölti el. Persze ettől még ugyanúgy fog fájni....

A férfi most a lány combját veszi célba. A nadrágszíj vége mélyen becsapódik a comb belső, különösen érzékeny részére is. A lány már az első ütésre felkiált, és most már félreteszi minden büszkeségét, minden ütés után kérleli a férfit, hogy hagyja abba. Nem is érzékeli, hogy 10 után a férfi ismét átmegy a másik oldalára, és a jobb combjára is kiosztja ugyanazt a büntetést.

Amíg a lány próbálja összeszedni magát, levegő után kapkodva, mintha lefutott volna 10 kilométert, a férfi lehúzza a nadrágja cipzárját és előveszi a farkát. A lány tudja, hogy még nem mozdulhat, így meglepetésként éri, amikor megérzi a lábai között a férfit, majd azt, ahogyan a punciját megérinti valami.

A férfi ezt sem kapkodja el, hasonló módon játszadozik, mint korábban az ujjával. Először csak megérinti a lányt, majd lassan beljebb hatol, de megáll, mint aki meggondolta magát, és visszakozik. Majd ismét támad, és még mélyebbre hatol. Amikor teljesen bent van, akkor mozdulatlan marad, előre hajol, két kezével megragadja a lány melleit és felemeli magához a testét.

- Kérj meg, hogy dugjalak meg - suttogja a fülébe, apró csókokat lehelve a füle mögé.

A lány nem felel. Teljesen kiszolgáltatott helyzetben van, egész teste lángol, és a férfi nem mozdul. Végül megadja magát.

- Kérlek.

- Mit kérsz, kicsi lány?

- Kérlek, dugj meg alaposan.

- Kérésed parancs - mondja nevetve a férfi.

- Hülye, beképzelt gazember - mondja a lány, inkább csak maga elé mormogva, de a férfi meghallja.

Kihúzza a farkát a lányból, széthúzza a popsiját, és közeledik, mintha oda akarná dugni. A lány ijedten felkiált.

- A megjegyzésedért megérdemelnéd, hogy a popsidba dugjam. De most elnéző leszek. De elvárom, hogy miután itt végeztünk, magadtól hozd nekem a kisebb vibrátorodat és kérd, hogy dugjam a popsidba. Ha jó kislány leszel, akkor lehet, hogy helyette csak az ujjamat dugom oda. Értetted?

A lány most nem nagyon tud törődni ezekkel a dolgokkal, mivel a pasi farka közben visszatért a puncijához, és egyre hevesebb lökésekkel kezdte ostromolni. A lényeg az, hogy most mi történik, a jövőn ráérünk később gondolkodni....

Tényleg minden az agyban dől el?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése