Pages

2021. október 11.

Búcsú

1996-ban tettem ki az internetre az első, fenekeléssel kapcsolatos dolgot. Nagyjából 25 éve... Csináltam weblapot, online újságot, szerveztem fenekelős csoportot, szerkesztettem blogot, írtam nagyon sok történetet és összehoztam jó pár személyes talit. Nagyon sok emberrel ismerkedhettem meg, nagyon sok spanking kedvelő lánnyal találkoztam (és fenekeltem el), elmondhatatlan élmények értek.

Ezek örökre megmaradnak.

Sok energiába került mindez, de sokkal több élményt, impulzust, izgalmat és örömöt kaptam, mint amit a legvadabb álmaimban képzeltem volna. Ha elkezdenék mesélni, hogy kiket ismertem meg, hogy milyen fantasztikus élményeket éltem meg – kellene minimum 100 ezer szó és több nap.

De az ember öregszik 😊 És van egy pont, amikor be kell látnia, hogy „nyugdíjba” kell vonulnia. Nem hiszem, hogy ez hatalmas meglepetés lenne, ez a blog is eléggé halódik már egy jó ideje, egyre kevesebb bejegyzés, egyre kevesebb cset, egyre kevesebb fenekelés. A covid pedig még rátett egy lapáttal, ha korábban nem volt könnyű összehozni egy talit, az utóbbi másfél évben ezerszer nehezebb lett.

De nem ez az oka, hogy befejezem a blogot és a fenekelést. Optimista vagyok (realista optimista 😊), hiszek abban, hogy a járványnak vége lesz és visszatérünk a (nagyjából) korábbi életünkhöz. Mindig azt mondtam (komolyan), hogy az embernek elsősorban saját magát kell megismernie, elfogadnia, a jó és rossz tulajdonságaival, vagy éppen a jó és rossz lehetőségeivel.

És hát ez van 😊

Ez az utolsó netes megnyilvánulásom spanking témában. És nem csak a blogot fejezem be... Azt nem tudom 100%-ban kijelenteni, hogy soha többé nem fogok elfenekelni senkit (a spanking az életem, az volt 10 éves koromtól és erről fogok fantáziálni ezer évig), de az biztos, hogy olyan nem lesz már, mint volt...

A blogot igazából átadnám valakinek, egy fiatalnak, ha lenne rá igény, ha valakinek lenne kedve tovább vinni. De szerintem nincs ilyen, így ezt is lezárom. Nagy szívfájdalommal.

Azt még nem tudom, hogy letörlöm a blogot, vagy meghagyom. A személyesebb dolgokat már töröltem (oldalak, stb.). A csetet még itt hagyom egy hónapig, és nem fogom törölni (nekem is jó néha visszaolvasni 😊), de a blogról leszedem (ha valakinek megvan a közvetlen cím, akkor azon el tudja érni).

Jó volt veletek. Legyetek jók és ne beszéljetek csúnyán 😊

 

7 megjegyzés:

  1. De van! Csak nem fogadja el a rendszer az üzenetet!

    VálaszTörlés
  2. Szuper! Most már látom. Tegnapi üzenetem - sajnos - eltűnt. Pedig nem is beszéltem csúnyán.

    VálaszTörlés
  3. Megismétlem az ajánlatomat! Nagyon szívesen gondoznám a blogodat, ha azzzal segitek. Magamról csak annyit, hogy tömérdek spanking történetet publikáltam. https://www.amazon.com/~/e/B07CN63MZ3
    https://www.amazon.com/-/e/B09GS8MPGG

    Ezeket szives figyelmébe ajánlom minden ide látogatóknak.

    e-mal címem: miriam@sheafe@gmail.com

    VálaszTörlés
  4. e-mail címem: miriam.sheafe@gmail.com

    (bocs, az előbb elrontottam.)

    VálaszTörlés
  5. Látom, senki sem olvassa az oldalt, Vince a legkevésbé, úgyhogy nyugodtam beszélhetek csúnyán. Ime:
    - Hogy a kakas csípje meg!
    - Azt a kutyafáját!
    - Hinnye!
    - Rohadjon meg az összes befőtted!
    - Te ebugatta!
    - Az áldóját!
    - Azt a nemjóját!
    - A kiskésit neki!
    - Hogy vinne el az ördög!
    - A macska rúgja meg!
    - A hétszázát!
    - Hogyaza...
    - A mindenségit neki!
    - A hétszentségit!
    - Az ördögbe!
    - A csudába!
    - A fene vinné el!
    - A rézfán fütyülő rézangyalát!
    - Teringettét!
    - Azt a leborult szivarvégit
    - Toll a füledbe!
    - Azt a kupoláját!
    - A keservit!
    - A kutya mindenit!
    - A nemjóját!
    - A szakramentumát!
    - Azt a hét- meg a nyolcát!
    - A hétszázát!
    - Bakfitty!
    - Ejnye-bejnye!
    - Ezer árbóc és vitorla!
    - Nofene!
    - Nagy túróst!
    - Na banyek!
    - Lári-fári!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon sajnálom hogy egy ilyen remek kis blog megszűnik. Nagyon jó élmények és érzések (néha fájós érzések is) kötnek ide. A világ legnagyobb ajándéka volt számomra hogy megismertelek Vince. Sok mindent köszönhetek Neked. Remélem idén találkozunk személyesen is. Puszi: Angyal

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés