Pages

2016. október 6.

Olvasnivaló


Tara Sue Me - Alávetett-trilógia 2 - A domináns




Felkerült a könyvtárba a sorozat második része... Ami igazából nem a folytatása a történetnek, hanem most a domináns fél, Nathaniel szemszögéből láthatjuk az eseményeket.


Nathaniel West sosem veszíti el az irányítást. 

A West Industries playboy igazgatójaként nappal a tanácsteremben irányít, éjszaka pedig a hálószobában, mint szigorú domináns, kemény szabályokkal. Soha nem fogad el tapasztalatlan alávetettet, ám amikor Abigail King jelentkezése kerül az íróasztalára, megszegi a saját kikötéseit, és próbába teszi a lányt.
 

Abby ártatlansággal vegyített hajlandósága mámorító, és Nathaniel hamarosan úgy dönt, hogy nyakörvével a tulajdonába veszi, akivel, azt tesz, amit csak akar. Amíg a lány követi a parancsait és teljesen aláveti magát neki, senki nem sérül meg. Nathaniel azonban kezd beleszeretni Abbybe, és ekkor döbben rá, hogy a bizalom kétoldalú. Olyan titkai vannak, amelyek ledönthetik a kapcsolatuk alapjait…


2 kis részlet, étvágygerjesztőnek :)

„Ő az enyém. Úgy bánok vele, ahogy akarok. Annyi élvezetet nyújtok neki, amennyit a kedvem tartja. És ő annyit nyújt nekem, amennyit én akarok.”


"Paul háromféle fenekelést tanított: az erotikus, a bemelegítő és a fenyítő fenekelést.

Abigailnek már adtam egy kis ízelítőt az erotikus fenekelésből a lovaglóostorral, még az első együtt töltött hétvégénken. Az erotikus fenekelés úgy kínozza azt, aki kapja, hogy közben egyre magasabbra, új szintekre emeli a gyönyört.

Nem úgy a következő kettő.

A bemelegítő fenekelés fontos lesz Abigailnél. A bőre fehér, sima és finom. Könnyen meglátszik rajta bármi. Ezt figyelembe kellett vennem, hogy ne hagyjak rajta semmiféle nyomot.

Húsz ütés a bőrszíjjal felsértené őt, ha nem készítem elő a hátsóját megfelelően. Még a bemelegítővel is figyelnem kell mindenre, nézni a bőrét, a reakcióit, az érzéseit. Az érzéseit… Sírni fog.

Meg fogom ríkatni. Megtehetem?

Meg kell tennem, ha azt akarom, hogy fejlődjön a kapcsolatunk. Ha nem bírom a könnyei látványát, nem tarthatom őt mint alávetettemet. Ez volt a hideg, kemény tény a viszonyunkkal kapcsolatban."


A könyv olvasható a könyvtárunkban. Akinek még nincs meg az elérhetősége (vagy elfelejtette a linket), írjon nyugodtan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése