Pages

2016. március 13.

Könyvajánló


Újabb két könyvvel bővült a mi kis könyvtárunk :)

Felkerült Maya Banks Mámor trilógiájának harmadik része: Lángolás.

A harmadik kötetnek Ash a főszereplője. Jace, Gabe és Ash nem csak barátok és üzlettársak, de alkalmanként még a nők is közösek az életükben. Aztán Gabe megnősül, és úgy tűnik, Jace is megtalálja az igazit. Ash kissé magára marad sikereivel, birtoklási vágyával és különös kívánságaival, de mindehhez egyre kevésbé akad számára megfelelő partner. Majd találkozik Josie-val, akit nem érdekel a gazdagsága, de még a vonzereje is mintha hidegen hagyná. Amikor végre megtörik a jég, az elsöprő szenvedély mindkettejüket magával sodorja, és kapcsolatukban mindketten azt kapják egymástól, amire a legnagyobb szükségük van.

Végigkísértve három domináns férfi és a mellettük felbukkanó nők sorsának alakulását, az írónő sikeres sorozatában a műfaj kedvelői többet kapnak fantáziadús erotikával fűszerezett, romantikus történetnél.


Valamint olvashatjátok C. J. Robert Fogoly a sötétben című könyvének a folytatását is. Az első részről ide klikkelve olvashattok bővebben és természetesen az ott leírt figyelmeztetés a második részre is érvényes - folytatás is éppen olyan sötét és kegyetlen, mint az első rész. 

Mennyit ér a bosszú?

 Calebet egy titokzatos pakisztáni férfi tartotta fogva szexrabszolgaként. Kiszabadulása óta olyan adósságot cipel, amit csak vérrel lehet visszafizetni.

Az út hosszú és bizonytalansággal teli, de Caleb és Livvie számára minden véget ér.

Vajon Caleb képes odadobni a szeretett nőt a bosszú kedvéért? Vagy meghozza a végső áldozatot?
 
"Calebnek úgy tűnt, hogy az emberi elme egyetlen megváltoztathatatlan törvény körül forog: annak a megszerzésén, ami nem lehet a miénk. Éva számára a tudás fájának tiltott gyümölcse volt az. Neki pedig Livvie."

A könyveket a könyvtáramban megtalálod, de aki kéri, annak elküldöm külön :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése