Pages

2015. december 12.

Karácsony



Akik szeretnek olvasni és szeretik ezt a blogot, azok közül valakit szeretnék meglepni idén egy Icarus Illumina HD e-könyv olvasóval.

Aki nem ismerné, az e-könyv olvasókat kimondottan olvasásra találták ki, nincs háttérvilágítás, nem fájdítja a szemet, az olvasás élménye tényleg olyan, mintha könyvet olvasna az ember. Viszont másra nem is nagyon jó, bár ebben is van wifi és web böngésző, vagy éppen lehet zenét hallgatni, képeket nézegetni - de nagyon nem erre való.

Az E-Ink kijelző eleve csak fekete-fehér, nem színes. Alapvetően úgy működik, hogy kis "kapszulák"-ból áll, amelynek két állapota van: bekapcsolva fekete, kikapcsolva fehér. És energiát csak akkor használ, amikor a kapszulák állapota megváltozik - ezért is mérik az e-könyvek akkumulátorának kapacitását "lapozásban" és nem órában, vagy napokban (a háttérvilágítás persze használ energiát, arra figyelni kell).

Az eszközről itt olvashattok bővebben: link

Az olvasó szinte teljesen új, kb. 3 hétig használtam, majd megtetszett egy jobb, és ezt félretettem :) Akkor azt gondoltam, hogy jó lesz tartaléknak, ha a másikkal bármilyen gond lenne :), de mivel az nagyon is bevált, így most ezt átadnám valakinek, aki értékelné és használná.

Igazából nem kell érte tenni semmit, csak jelentkezni, mondjuk a jövő hét keddig (2015.12.22, 23:59). Aki meg szeretné nyerni, írjon a címemre: vince18hu@yahoo.com

Mivel az olvasót postán tudom elküldeni, így csak olyan jelentkezzen, aki megad egy olyan címet, ahova küldhetem - ez lehet pl. postán maradó, tényleg nem arra megyek, hogy megtudjam a rossz lányok címét :D

A levél tárgya legyen valami olyasmi, hogy "e-könyv nyeremény", a szövegben pedig csak annyi, hogy jelentkeztek a játékra (nem kell megadni semmilyen személyes információt, csak a nyertestől kell majd, hogy hova küldjem).

Elsősorban lánynak szeretném adni, de pasik is jelentkezhetnek.

2015.12.23-án fogok sorsolni - minden lány neve háromszor kerül a kalapba, vagyis a lányoknak háromszoros esélyük lesz a pasikkal szemben :)

A nyertes becenevét ide fogom kiírni, és még aznap postára is fogom adni, hogy karácsonyra megkapja.

4 megjegyzés:

  1. Cím gyűjtés Vince bácsi :D

    VálaszTörlés
  2. Nem. Email címet egy perc csinálni, ha nem nyersz, akkor elment rá egy perced. Ha nyersz, akkor meg kell adnod valamilyen címet - de ez csak egy ember.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés