Pages

2011. november 7.

Új dolgok.....


Az utóbbi időben a blog, sajnos, rossz irányba mozdult el, és egy fenekelős közösség helyett sokkal inkább egy sértegető-versennyé alakult. Én nem ezt akarom és nem is szeretnék lehetőséget, felületet adni ennek.

Első lépésként megszűnik a regisztráció nélküli beszélgetés az oldalon. Már most is láthatjátok az új chat ablakot (a régi alatt). A beszélgetést alapvetően mindenki láthatja, de írni csak az tud, aki belép az oldalra. (Bár az is megoldható, hogy csak a regisztrált tagok lássák a csetet...).

Belépésre lehet használni a Facebook vagy a Twitter accountot (vagyis ha jelen vagy a Facebook-on, vagy a Twitteren, az ott használt usernévvel és jelszóval ide is be tudsz lépni), de lehet regisztrálni a Chatroll-ra is.

A chat alsó részén látható egy olyan, hogy "Please sign in", és alatta 3 ikon: Chatroll, Facebook, Twitter.

Klikkelj arra az ikonra, amelyik úton be szeretnél lépni, és add meg a felhasználói nevedet és a jelszavadat.

Ha a Chatroll-ra szeretnél regisztrálni, akkor az első alkalommal klikkelj a "Sign up with Chatroll" linkre.

A "Sign up using your Email Address" alatt add meg a megfelelő adatokat:
"Email:" - ide írd a email címedet.
"Password:" - ide írd a jelszavadat
"Username:" - ide írd a felhasználói nevedet (ez fog látszani a chat-en).
"Verification Code:" - ide írd a felette lévő képen látható betüket

És klikk az "I accept" gombra.

Ezután ezzel a felhasználói névvel és jelszóval tudsz belépni a csetre.

A csetet nagyobb méretben is meg tudod használni, ha a "Chat nagyban" fülre klikkelsz.

Természetesen semmi sem akadálya nincs, hogy valaki többször is regisztráljon, és mindig újabb név alatt folytassa a sértegetést, de ha erre megy ki a játék, akkor zárttá teszem a blogot, és csak az láthatja, aki az egész blogra regisztrál.

A dolog csak rajtatok áll :)

A blog a fenekelésről szól. Mindenkit szívesen látok, aki szereti a fenekelést, szeret adni, vagy kapni (vagy mindkettőt egyszerre). Természetesen lehet bizonyos keretek között "játszani", pimaszkodni, szemtelenkedni, de a játék arról szól, hogy a lányok azért rosszalkodnak, hogy elfenekeljék őket. Aki ezt a játékszabályt elfogadja, szívesen látott vendég.

Ha egy lány pimaszkodik velem, és elér egy határig, akkor figyelmeztetem, és csak rajta áll, hogy találkozik velem, és megkapja a büntetését, vagy nem. De ha nem szeretné, hogy elfenekeljem, akkor nem rosszalkodhat (nem léphet át határt). Ha mégis megteszi, és nem vállalja a következményeket, akkor kizárom a csetről. Ha megpróbálja kijátszani a kizárást, akkor bezárom a blogot.

Uff, én beszéltem!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése