2016. március 29.

Spanking filmIgazából nem egy film, hanem három - ami közös bennük, hogy Kailee Robinson a főszereplő.

Kailee 1985-ben született, és 20 évesen szerepelt az első spanking filmben, a Realspankings.com hirdetésére válaszolva. 2006-ban itt készült a Submissive Mind, ami nem egy szokványos spanking klip, hanem egy elég jól felépített, mondhatni, hogy igazi film (2006-ban elnyerte az AVN - Adult Video News - díját).

A filmben kétszer ismétlődik meg ugyanaz - első alkalommal fekete-fehérben, majd színesben. Aki nem akar ennyi "művészi" élményt, a színes rész a 46. perc körül kezdődik... Az elején kb. 20 perc beszélgetés vezeti fel a dolgokat - aki nem tud angolul, ugorja át.

A büntetés igazából nem túl durva, bár nem csak fenekelés, van egy kis gyertyázás, más testrészek paskolása, de inkább Kailee reakciójára van kihegyezve, amit szerintem nagyon jól ad elő :)A második film egy Dallas Spank Hard produkció, Kailee & Lily: Blistered Sisters a címe. Volt idő, amikor nekem nagyon bejöttek a filmjei, de valami miatt az megkopott, jó ideje nem nagyon keresem már (talán azért, mert nem nagyon van történet, és elsősorban a kemény verésekre megy rá...)

Ez nagyjából 2007-ben készülhetett és Kailee a testvérével, Lily-vel szerepel benne. A történet nagyjából annyi, hogy Lily levelet írt Dallasnak, hogy a testvére túl gyakran elfenekeli és ezért büntetést érdemel :) (Amúgy érdekes, hogy Lily az idősebb.)

Dallas persze mind a két lányt elfenekeli, térdre fektetve, majd kimegy, és amíg távol van, Kailee is elfenekeli a testvérét. Ezt észlelve Dallas egy komoly büntit oszt ki neki - ez tényleg elég komoly porolás (a képen is láthatjátok az eredményét).

(Dallas filmjeiben állandó szerepelő egy gél, amivel a lányok popsiját bekeni, fenekelés előtt, és időnként közben is. Ez ebben a filmben is feltűnik.)A harmadik film pedig egy Shadowlane produkció: Sex & Spanking with Kailee & Seth.  

A film elején fenekelés látható, majd következik egy kis szex (pornó), a végén újra egy kis porolással. A férfi szereplő Kailee valódi barátja - gondolom ezért is ment könnyen a szex jelenet, ami azért eléggé ritka a spanking filmekben.


Mind a három filmet le lehet tölteni a filmes tárhelyünkről.

Mivel igazából egyik film sem egy "szokványos" spanking film (az első egy kicsit elvont, és BDSM elemeket tartalmaz, a második talán túl kemény egyeseknek, a harmadikban pedig szex jelenetek vannak), ezért csak azok töltsék le és nézzék meg, akiket ez nem zavar, vagy elfogadják.

Ha Ádám (vagy bárki más) ír értékelést a filmekhez, akkor nagy örömmel kiteszem a blogra :)

A filmek azonosításához:
Submissive Mind - Kail2.wmv
Kailee & Lily: Blistered Sisters - Kail1.wmv
Sex & Spanking with Kailee & Seth - Kail3.wmv

Akinek még nincs elérése a filmekhez, írjon nekem: vince18hu@yahoo.com

(Minden magyarul beszélőnek megadom a linket, ezzel csak azt akarom elkerülni, hogy a stúdiók zaklassanak :) )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése